Hoe maak ik functies aan en hoe stel ik deze in?

Functies kunnen op de volgende manier worden aangemaakt:

Ga naar Instellingen > Ledenadministratie instellingen > Functies organisatie. Klik hier op de knop Nieuw.

Een nieuw venster opent waar de naam van de functie kan worden ingevuld. Klik vervolgens op Opslaan.

Om een functie aan een lid te koppelen volg je de volgende stappen:

Ga naar Organisatiestructuur, Organisatie(s), tabblad Functies. Klik op de knop Nieuw.

Een nieuw venster opent, selecteer hier de gewenste functie. Vervolgens kunt u het desbetreffende lid zoeken.

Klik hierna op Opslaan, de functie is nu aan het lid gekoppeld.

of

Ga naar Ledenadministratie, Leden, kies het betreffende lid en klik op de knop bewerken. Vervolgens gaat u naar het tabblad Verwerking & Contact, subtabblad Functies organisatie

Klik op de knop Nieuw.

Een nieuw venster opent, selecteer hier de gewenste functie.

U geeft de startdatum op.

Klik hierna op Opslaan, de functie is nu aan het lid gekoppeld.